المرجو الانتظار قليلا سوف يتم التوجيه الى المنتدى الجديد وشكرا المرجو الانتظار قليلا سوف يتم التوجيه الى المنتدى الجديد وشكرا

Tuesday, September 22, 2009

H1N1 Kysymyksiä ja vastauksia

Kysymyksiä ja vastauksia
2009 H1N1-influenssarokotteen

Mitä suunnitelmia kehittää 2009 H1N1-rokote?


Rokotteet ovat tehokkain kansanterveyden väline valvontaan influenssan, ja USA: n hallitus tekee tiivistä yhteistyötä valmistajia toimenpiteisiin prosessin valmistaa 2009 H1N1-rokotetta. Yhdessä tutkijoiden kanssa julkisen ja yksityisen sektorin, CDC on eristänyt uusi H1N1-viruksen ja muuttaa viruksen niin, että se voidaan tehdä satoja miljoonia rokoteannosta. Rokotteen valmistajat käyttävät nyt näitä materiaaleja aloittaa rokotteiden tuotantoon. Tekeminen rokote on monivaiheinen prosessi, joka kestää useita kuukausia. Ehdokkaaksi rokotteita testataan kliinisissä tutkimuksissa yli muutamassa kuukaudessa.
Milloin on odotettavissa, että vuoden 2009 H1N1-rokote on saatavissa?

2009 H1N1-rokotetta odotetaan olevan saatavilla syksyllä. Tarkempia päivämääriä ei voida antaa tässä vaiheessa, koska rokotteen saatavuus riippuu useista tekijöistä, muun muassa koneenrakennus-aika ja aika, joka tarvitaan kliinisiä tutkimuksia


Voiko kausiluonteisen influenssarokotteen suojella myös 2009 H1N1 flunssa?

Kausiluonteisen influenssarokotteen ei odoteta suojaamaan 2009 H1N1 flunssa.
Voiko vuodenaikojen rokotteen ja 2009 H1N1-rokote voidaan antaa samaan aikaan?

On odotettavissa, että kausi-influenssan ja 2009 H1N1-rokotteet voidaan antaa samana päivänä. Odotamme kuitenkin, kausi-rokote on saatavissa aikaisintaan H1N1-rokotetta. Tavanomainen kausi-influenssa virukset ovat edelleen odotetaan aiheuttavan sairauden syksynä ja talvena. Ihmisiä kannustetaan saada kausiluonteisen influenssarokotteen heti, kun se on saatavilla.
Kuka on suositeltavaa saada 2009 H1N1-rokote?

CDC: n neuvoa-antavan komitean immuunikoalitio Practices (ACIP) on suositellut, että tiettyjen väestöryhmien saavat 2009 H1N1-rokote, kun se ensin tulee saataville. Näitä kohderyhmiä ovat raskaana olevat naiset, ihmiset, jotka asuvat tai lapsen hoitotuesta alle 6 kuukauden iässä, terveydenhuollon ja kiireellisen sairaanhoidon palvelujen henkilöstö, henkilöiden vuotiaita 6 kuukautta ja 24-vuotias, ja ihmiset vuotiaiden 25: stä 64 vuotta ja ikä, joka on suurempi riski 2009 H1N1 koska kroonisten terveyden häiriöiden tai heikentynyt immuunijärjestelmä.

Emme odota, että tulee olemaan pulaa 2009 H1N1-rokote, mutta saatavuus ja kysyntä voi olla arvaamaton. Onkin mahdollista, että aluksi rokote on saatavilla rajoitettu määrä. Tässä ympäristössä, komitea suosittaa, että seuraavat ryhmät saavat rokotteen ennen muita: raskaana olevat naiset, ihmiset, jotka asuvat tai lapsen hoitotuesta alle 6 kuukauden iässä, terveydenhuollon ja kiireellisen sairaanhoidon palvelujen henkilöstö, jolla on suora potilaan yhteyttä, lapset 6 kuukautta kautta 4-vuotiaille, ja lapset 5: stä 18-vuotiaille, joilla on kroonisia sairauksia.

Valiokunta tunnustettu tarve arvioida tarjonnan ja kysynnän asioita paikallisella tasolla. Lisäksi komitea suosittelee, että kun kysyntä rokotteen näiden kohderyhmien on täytetty paikallisella tasolla, ohjelmat ja tarjoajien pitäisi alkaa rokotusta kaikille kansalaisille aikojen 25: stä 64 vuotta. Nykyiset tutkimukset osoittavat tartunnanvaaran henkilöiden joukosta, ikä 65 tai vanhempi on pienempi kuin riski nuoremmissa ikäryhmissä. Siksi, koska rokotteen kysynnän ja tarjonnan rokotteen välillä nuorempien ikäryhmien on täytetty, ohjelmat ja tarjoajien pitäisi tarjota rokottamisen yli 65-vuotiaita.
Eivät ne, jotka on aiemmin rokotettu 1976 sikainfluenssan tarvetta saada rokotettu 2009 H1N1-influenssan?

1976 sika influenssaviruksen ja 2009 H1N1-viruksen eri riitä, että se todennäköisesti henkilö rokotettu vuonna 1976 on täysi suoja 2009 H1N1. Ihmiset rokotettu 1976 olisi edelleen annettava 2009 H1N1-rokotetta.
Missä rokote on saatavilla?

Jokainen valtio on kehittää rokote toimitus suunnitelma. Rokotetta on saatavissa yhdessä asetuksia, kuten rokotukset klinikat järjestää paikallisen terveydenhuollon yksiköiden, terveydenhuollon tarjoajan toimistot, koulut ja muut yksityiset asetuksia, kuten apteekit ja työpaikoilla. Lisätietoja, katso valtio / Toimivalta yhteystiedot terveydenhuoltopalvelujen tarjoajat ovat kiinnostuneita tarjoamaan H1N1-rokotetta.
Tämä rokote on tehtävä eri tavalla kuin influenssaa?

No Tämä rokote annetaan käyttäen samoja prosesseja ja tilat, joita käytetään tekemään tällä hetkellä lisenssillä kausiluonteisen influenssarokotteet.
Onko olemassa muita tapoja leviämisen estämiseksi sairaus?

Toteuttaa arjen toimet pysyä terveenä.

  • Peitä nenän ja suun kudoksen kun yskä tai aivastus. Heitä kudoksen roskakoriin, kun käytät sitä.
  • Pese kädet usein vedellä ja saippualla, erityisesti yskittyäsi tai aivastus. Jos saippuaa ja vettä ei ole saatavilla, käytä alkoholia perustuva käden pyyhkiä
  • Vältä koskettamasta silmiin, nenään tai suuhun. Bakteereita leviää tavalla.
  • Jäädä kotiin, jos olet sairas. CDC suosittelee, että pysyt töistä kotiin tai kouluun ja raja-yhteyttä muiden pitämään tarttumasta niihin.


Seuraa kansanterveyden neuvoja koulujen sulkemiset välttää väkijoukkoja ja muut sosiaaliset etäisyyttä toimenpiteitä. Nämä toimenpiteet ovat edelleen tärkeitä, kun 2009 H1N1-rokote on saatavissa, koska ne voivat estää leviämisen muita viruksia, jotka aiheuttavat hengitysteiden infektioita.
Entä käytöstä vastalääkkeiden hoitoon 2009 H1N1-tartunnan?

CDC on antanut väliaikaisen ohjeita käytöstä viruslääkkeiden tälle kaudelle. CDC on myös julkaissut Kysymyksiä ja vastauksia käyttöön liittyvät viruslääkkeiden tälle kaudelle.
Tulee kaksi annosta rokotetta tarvitaan?

US Food and Drug Administration (FDA) on hyväksynyt käyttöön yhden annoksen 2009 H1N1-influenssarokotteen henkilöille 10-vuotiailla ja sitä vanhemmilla. Tämä poikkeaa hieman CDC: n suosituksia influenssarokotteidensa jossa todetaan, että lapset alle 9, jotka on rokotettu influenssaa vastaan ensimmäistä kertaa tarvetta saada kaksi annosta. Imeväisikäiset alle 6 kuukauden ikäiset ovat liian nuoria saamaan 2009 H1N1-ja kausi-influenssa rokotteita.

Mikä on suositeltava väli ensimmäinen ja toinen annos lapsille 9-vuotiaille ja alle?

CDC suosittelee, että kaksi annosta 2009 H1N1-rokotetta erotettava 4 viikkoa. Kuitenkin, jos toinen annos on erotettu ensimmäinen annos on vähintään 21 päivää, toinen annos voidaan pitää pätevänä.
Voidaan vuodenaikojen rokote ja uusia H1N1-rokote voidaan antaa samaan aikaan?

Inaktivoitu 2009 H1N1-rokote voidaan antaa samaan vierailun kuin minkään muun rokotteen, kuten pneumokokkipolysakkaridirokotteen. Live 2009 H1N1-rokote voidaan antaa samaan vierailun muita eläviä tai inaktivoitu rokote PAITSI kausiluonteista eläviä heikennettyjä influenssarokotteesta

by
http://www.cdc.gov/h1n1flu/vaccination/public/vaccination_qa_pub.htm

Voir aussi
-----------

GRIPPE A / H1N1

Lethal Vaccination H1N1

Que faire si la force Vacciné

les effets toxiques du vaccin H1N1

Le virus A(H1N1) 2009, les traitements, la vaccination

La grippe à nouveau virus A H1N1

Terveys Vinkkejä Vältä Sian Flu

Influenza A sous-type H1N1

H1N1 Kysymyksiä ja vastauksia


No comments: