المرجو الانتظار قليلا سوف يتم التوجيه الى المنتدى الجديد وشكرا المرجو الانتظار قليلا سوف يتم التوجيه الى المنتدى الجديد وشكرا

Friday, September 11, 2009

Terveys Vinkkejä Vältä Sian Flu

Terveys Vinkkejä Vältä Sian Flu


Ehkäisymenetelmiin H1N1-virus
Tarjoamme sinulle kokoelma vinkkejä, miten ehkäistä taudin

Riippumatta siitä, onko se "vilustuminen", "perus flunssa", "Sian flunssa" tai "H1N1" influenssaviruksen (enemmän tekninen nimi sama virus), on olemassa tiettyjä toimia toimenpiteet pitää sinua ja perheiden terve ja turvallinen.

Vie aikaa tarkistaa CDC viiden, flunssa-Turvallisuusvinkkejä, joka auttaa sinua välttämään sian flunssa (tai flunssa). He myös auttavat varmistamaan, että virus ei leviä tarpeettomasti.

1 - jäädä kotiin, jos olet sairas.
2 - Vältä läheisiä ihmisiä, jotka ovat sairaita.
3 - Pese kädet usein ja vältä silmien, nenän ja suun.
4 - Peitä suun tai nenän kanssa kudoksen yskimisen tai aivastuksen.
5 - Pidä terveyttä koskevaa tietoa omassa yhteisössä.


Ohje Stop N1H1 - Pese kädetOvatko nämä vinkit Kuulostaako tutulta? Flunssan turvallisuuden perusteet ovat täsmälleen samat riippumatta saat ihmisten flunssa tai sian flunssa. Sika flunssa on hengityselinten sairauksien aiheuttama sioilla tyypin influenssavirusten jotka aiheuttavat säännöllisesti taudin sioille. Ihmiset eivät yleensä saada sika flunssa, mutta infektioita voi ja esiintyy.


Tämä virus leviää täsmälleen samalla tavalla kuin tavallinen influenssa virukset leviävät - henkilö-to-person siirto kautta yskä, aivastelu ja koskettava tartunnan saaneiden tai pinnat: oven nupit, ostoskärryt, työtasot, jne. Niin, se on myös hyvä kantavat alkoholipohjaiset, puhdistuspyyhkeet, suihkeet ja geelit kanssanne, samoin.


On hyviä uutisia: Ensinnäkin on viruslääkkeiden ehkäistä ja hoitaa sika flunssa. Ne voivat myös estää vakavan influenssan komplikaatioita. Toinen, sian influenssavirusten eivät jakaudu ruoka. Joten, sinun ei tarvitse heittää pois tai lopettaa syödä sianlihaa tai tuotteita. Syöminen käsitellään asianmukaisesti ja keitetyt sianlihatuotteiden on edelleen turvallista.


Nyt, jos asuu alueilla, joilla sikojen influenssaa on todettu (on 48 asianomaisten valtioiden), ota yhteys terveydenhoidon tarjoajan, varsinkin jos olet huolissasi oireista. Sian flunssa oireita ovat: kuume, body särkee, nuha, kurkkukipu, pahoinvointi, oksentelu tai ripuli. Sinun terveydenhuollon tarjoaja päättää influenssa testaus ja hoito on tarpeen.


Harjoittelemalla näitä flunssan turvallisuuden perusasiat, sinun pienempi mahdollisuus saada monia sairauksia, kuten sian flunssa.

Voir aussi
-----------

GRIPPE A / H1N1

Lethal Vaccination H1N1

Que faire si la force Vacciné

les effets toxiques du vaccin H1N1

Le virus A(H1N1) 2009, les traitements, la vaccination

La grippe à nouveau virus A H1N1

Terveys Vinkkejä Vältä Sian Flu

Influenza A sous-type H1N1

H1N1 Kysymyksiä ja vastauksia


No comments: